Post by tomcatichondcon on Mar 6, 2022 9:58:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Hour 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Hour 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال های مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Rush Hour 3D 2022 version ▞▞▞
فکر می کنم سرگرم کننده است تعقیب و گریز پلیس فقط افتضاح است، زیرا ماشین پلیس در تمام مدت شما را در حالت قوز قرار می دهد، بنابراین شما آسیب می بینید. این سطوح به طرز بیحسآوری آزاردهنده هستند، اما به غیر از آن خوب است و تبلیغات کوتاه هستند و معمولاً قابل رد شدن هستند.
این یک بازی بسیار جذاب است که نیازی به اضافه کردن بسیاری ندارد، باز کردن قفل ماشین آسان است، وقتی یک ماشین پنج ستاره را باز می کنید تعقیب و گریز پلیسی سرگرم کننده دارد.
Sonic The Hedgehog 2 Classic Аркади uxq
این بازی فوق العاده خوب و گرافیک واقعی است که من به آن پنج ستاره می دهم.
خیلی عالی
Rush Hour 3D Perlumbaan cjff
عالی👏🏻👏🏻
Rush Hour 3D یکی دیگر از بازی های بسیار سرگرم کننده استودیوی Good Job Games کشور ترکیه در سبک مسابقه ای (Racing) برای دستگاه اندرویدی است.
OMG، من عاشق این بازی هستم. به ویژه چون اهل بازی ماشین هستم این یک بازی سرگرم کننده و یکی از بهترین ها است. من عاشق تاج ویک و کادوی مدرسه قدیمی هستم. با ضربه زدن روی صفحه نمایش گوشی، آتش از لوله دم بیرون می آید. عاشقشم!!! به ماشین های مدرسه قدیمی بیشتری نیاز دارید که سریع رانندگی می کنند. 1950 تیر. مجازات بیشتر و تعقیب پلیس. بیش از همه مطلق بهترین بازی.
جالب است اما بعد از همه چیز تبلیغات بسیار زیاد است، بنابراین حذف کردم.
هر سطح دارای یک تبلیغ 30 ثانیهای است که نمیتوانید از آن بگذرید... هر سطح در عرض 30 ثانیه تکمیل میشود... مثل این است که شما زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات نسبت به انجام این بازی میکنید.
بدترین بازی جهان توصیه بهتون اصلا این بازی رو نصب نکنید چون واقعا ضرر میکنید و اصلا با این بازی نمیکنید و این بازی خیلی بده و اصلا بالا نمیاد حتما به حرف های من گوشی کنید مرسی.
بازی عالی اما به انواع ماشین های بیشتری نیاز دارد به BMW، لامبو، فکر می کنم منظورم را می دانید، اما این بازی در صدر قرار دارد، گرافیک عالی فوق العاده اش صداگذاری عالی دارد و یک مد مسابقه آنلاین برای دوستان نزدیک اضافه می کند.
Rush Hour 3D یکی دیگر از بازی های بسیار سرگرم کننده استودیوی Good Job Games کشور
Race Endless بازی رایگان است. نگه دارید تا اجرا شود. کنترل ساده و آسان. گیم پلی
بازی جالبیه
بازی عالی برای گذراندن زمان گرافیک عالی کنترل های عالی واقعا بی نظیره...
من قبل از این به روز رسانی آن را دوست داشتم، صفحه آبی است و شما نمی توانید ببینید
فقط تبلیغات بسیار زیاد وگرنه میتونست واقعا خوب باشه فقط این است که تبلیغات در همه جا وجود دارد، برای احیای بازی، و حتی برای خروج از سطح
www.farsroid.com/rush-hour-3d/. Win 10 Gamer Edition لینک را کپی کنید یا در گوگل سرچ کنید : دانلود نسخه ی مود بازی Rush ...
بازی خوبی است ولی گوشی من آن را نمی گیرد
گرافیک خوب است اما تبلیغات واقعاً آزار دهنده هستند مانند همه مینی بازی ها. بهتر است دیگر بازی نکنیم.
یک مشکل داره که من از خط پایان انلاین رد شدم بعد از منفحر شدم ولی حساب نشد لطفاََ در اپدیت ها مشکل رو حل کنید
این بازی خیلی قشنگه خوب تجربه کردم اما من از تبلیغات زیاد عصبانی شدم
اومگ، گرافیک و همه چیز در تصاویر یکسان است، نمی دانم چرا بعضی ها گرافیک بد می گویند!!، من نه یک ربات هستم و نه عضو تیم توسعه دهنده آنها
دانلود Rush Hour 3D 20201208 بازی ساعت حمله اندروید
Rush Hour 3D Đua xe wbd
شگفت انگیز است، اما آنها باید تغییراتی در آن ایجاد کنند، مانند اصلاحات بیشتر
راه به بسیاری از تبلیغات. تبلیغات ورایزون بسیار زیاد است. در غیر این صورت، بازی سرگرم کننده است
Rush Hour 3D Đua xe wbd
این بازی بیشتر خوشحال می شود و این بازی به راحتی انجام می شود و مشکلات بیشتری ایجاد نمی کند
بازی فوق العاده خوبی است اما من 4 ستاره می دهم، زیرا شما نیاز به آپدیت کردن roods دارید و نکته اصلی ماشین های خوب است و اگر روزی را به روز کنید قطعاً چه کسی بازی های شما را نصب می کند آنها به شما رتبه های 5 ستاره می دهند بنابراین لطفاً چند ماشین دیگر را بهبود ببخشید.
از سیبچه Police Prison Bus Driver Job 3D: Drive Coach & Transport Criminals to City ... Fulfill prison transport duty and drive big coach bus in rush hour.
خیلی هنگ میکنه لطفاً لطفاً
به روز رسانی جدید سطل زباله است. زمانی که من قبلاً آن را روی درایو چپ تنظیم کردهام، به درایو دست راست بازمیگردد
تجربه خوبی بود اما بعد از سطح 70+، ماموریت ها از بین رفتند..
Guide For Rush Hour 3D APK - Download for Windows
دانلود بازی مسابقه ای تایم هجوم اندروید Rush Hour 3D - فست ...
Uphill Rush Racing v4.3.58 دانلود بازی مسابقه در پارک آبی + مود
چه خبر از مسابقات، iwon 3 روز پیش، هنوز هیچ نتیجه ای وجود ندارد
مسیر مسابقه را طولانی کنید این مسیر برای یک بلیط بسیار کوتاه است و بعد از هر مسابقه تبلیغات کوچک را حذف کنید و لطفاً برای مسیر مسابقه کاری انجام دهید مسیرهای طولانی ایجاد کنید
چطوری میرهاینور اون ور یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
بازی به خصوص حالت دزدی جدید را بد می کند. به معنای واقعی کلمه الان از این بازی بدم میاد وقتی نوامبر اون موقع نصبش کردم بازی قابل تحمل بود ولی الان بدم میاد
Rush Hour 3D یک بازی اندرویدی پرطرفدار و هیجان انگیز درسبک بازی های مسابقه ای Racing است که توسط Good
مزخرفه
پر از تبلیغات، لذت بخش نیست. من می دانم که شما باید پول در بیاورید، اما به نظر می رسد هر بار که در یک سطح رد می شوم یا رد می شوم، تبلیغی در انتظار من است
اشکالات را برطرف کنید و گرافیک پایین بدهید لطفا. سپس من به شما 5 ستاره می دهم
عالی است اما آخرین آپدیت باگ دارد، بعد از یک مسابقه که بازی تمام شد فریز شد و من باید بازی را ببندم و بارها و بارها بازش کنم لطفاً رفعش کنید🙏😇 چون من عاشق این بازی هستم.
من می خواهم به این بازی 0 ستاره بدهم. این بازی برای بازی آنلاین شگفت انگیز بود.
خود بازی در واقع سرگرم کننده است اما بعد از هر دور یک تبلیغ وجود دارد و هر بار منتظر یک تبلیغ جالب نیست
دانلود Rush Hour 3D 20210828 – بازی مسابقه ساعت هجوم ...